Αρχική Εργασίες
Font size:
 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ


Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο “διαβάzω” είναι Φροντιστήριο Ανώτατης Εκπαίδευσης, και στεγάζεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 144, (απέναντι από την Καμάρα).

Λειτουργεί σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με υπεύθυνο εκπαίδευσης 25ετούς εμπειρίας και εξειδικευμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων.


ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο “διαβάzω” παρέχει φροντιστηριακή υποστήριξη πανεπιστημιακών μαθημάτων με τη μορφή διδασκαλίας για όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας. (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΕΑΠ, ΚΟΛΛΕΓΙΑ).


Eίναι εξειδικευμένο στην παροχή φροντιστηριακής υποστήριξης στις Θετικές και Οικονομικές Επιστήμες, αλλά παρέχονται και μαθήματα άλλων σχολών, (εφόσον υπάρχει εξειδικευμένος συνεργάτης).

Η διδασκαλία γίνεται ΑΤΟΜΙΚΑ (μαθητοκεντρική) ή σε ΤΜΗΜΑΤΑ (ομαδοσυνεργατική).  Εστιάζεται στις ανάγκες του κάθε φοιτητή, στα “κενά” που έχει και στις απορίες του.  Η ύλη που καλύπτεται στα μαθήματα είναι επικεντρωμένη στις σημειώσεις του καθηγητή που διδάσκει το μάθημα στο αντίστοιχο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και στα παλιά θέματα του ίδιου μαθήματος.

Το φροντιστήριο διατηρεί βάση δεδομένων με συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι είναι Πτυχιούχοι Ελληνικών Πανεπιστημίων, κάτοχοι Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών ή / και Υποψήφιοι Διδάκτορες, πλήρως εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους.

Οι συνεργάτες – καθηγητές αναλαμβάνουν κατά κανόνα φοιτητές της σχολής από την οποία έχουν αποφοιτήσει και οι ίδιοι.

Τμήματα σχηματίζονται στις αρχές κάθε εξαμήνου και ένα περίπου μήνα πριν την εξεταστική. Το κόστος ανά μαθητή στα τμήματα εξαρτάται από τον αριθμό των φοιτητών ανά τμήμα. Ο μέγιστος αριθμός φοιτητών ανά τμήμα είναι 4 άτομα.

Τμήματα δημιουργούνται μόνο από φοιτητές της ίδιας σχολής, που θα δώσουν το ίδιο μάθημα και θα εξεταστούν από τον ίδιο καθηγητή (έχουν την ίδια ύλη).

Τα μαθήματα είναι 2ωρα. Η διδακτική ώρα είναι 60’. Η ύλη στα ατομικά καλύπτεται σε λιγότερα μαθήματα από ότι σε ένα τμήμα.

Για πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία του φροντιστηρίου, καθώς και για το κόστος, επικοινωνήστε απ’ ευθείας με το φροντιστήριο στα τηλέφωνα 2310-252662, 698-6257-338 (cosmote) 694-2862-594 (vodafone).


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ο προγραμματισμός των μαθημάτων γίνεται για την κάλυψη :

   - Βραχυπρόθεσμων Στόχων (τρέχουσα εξεταστική η τρέχων εξάμηνο) 

   - Μακροπρόθεσμων Στόχων ( για την απόκτηση πτυχίου)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα που ήδη προσφέρονται είναι οργανωμένα ανά Πανεπιστήμιο, Σχολή και Τμήμα, είναι αναλυτικά διαθέσιμα με τη χρήση των menu στη δεξια πλευρά του site και προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές.


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Το φροντιστήριο διαθέτει κανονισμό λειτουργίας καθώς και “Φόρμες Ανατροφοδότησης” – Ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι φοιτητές – σπουδαστές, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του φροντιστηρίου.


ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ

Στα πλαίσια του “Σεβασμού στο Ανθρώπινο Δυναμικό”, σημαντικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι το “καλό κλίμα”, που φροντίζουμε να υπάρχει και να διατηρείται τόσο μεταξύ των φοιτητών - σπουδαστών, όσο και μεταξύ των εργαζομένων.

Ένας χώρος με θετικά διακείμενο ανθρώπινο δυναμικό συντελεί στην καλή ψυχολογία όλων και η καλή ψυχολογία είναι βασική συνιστώσα της επιτυχίας.

Συνοψίζοντας τα παραπάνω, βασιζόμαστε στο τρίπτυχο:


ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

 
Φεβρουάριος 2018
ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

Τελευταία Νέα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ 2017

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΙ 2017 Μαθήματα σε ιδιαίτερα ή τμήμα 4 ατόμων το πολύ (ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός) !

ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΑΠ

Από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 δημιουργούνται 6 νέα μεταπτυχιακά προγράμματα. 1) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (JOINT DEGREE) - (ΔΓΡ) 2) ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ - (ΣΔΣ) 3) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (JOINT DEGREE)...

Προετοιμασία εξεταστικής

 ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:   Οργανική Χημεία Ι, ΙΙ & ΙΙΙ Στατική Ι, ΙΙ, ΙΙΙ Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα Ι, ΙΙ Μεταλλικές Κατασκευές Ι Τεχνική Μηχανική Αντοχή Υλικών Ι, ΙΙ Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο Ι, ΙΙ, ΙΙΙ Ψηφιακά Συστήματα...

Α.Π.Θ.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ   Διδασκαλία μαθημάτων από εξειδικευμένους συνεργάτες με MSc ή Phd, για   Σ.Θ.Ε. / ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ / ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ   ΓΕΩΠΟΝΙΑ / ΔΑΣΟΛΟΓΙΑ / ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ / ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ   ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!

Επικοινωνία

Εγνατίας 144 - 6ος όροφος, έναντι Καμάρας, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 252662

What's up: 698 6257338

E-mail : diabazo@diabazo.gr

Εγγραφή

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.